MUTSO YILIN İLK MECLİS TOPLANTISINI ONLİNE OLARAK GERÇEKLEŞTİRDİ


MUTSO Meclisi 2022 yılının ilk toplantısını vaka sayılarının artması ve olumsuz hava şartları sebebiyle Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın başkanlığında online olarak gerçekleştirdi. Toplantıya önceki dönem MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Levent Özkan konuk oldu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclisi 2022 yılının ilk toplantısını, 1 Şubat Pazartesi günü Meclis Başkanı  H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında gerçekleştirdi. Vaka sayılarının artması ve olumsuz hava şartları nedeniyle online olarak gerçekleştirilen toplantıya, meclis üyeleri, komite başkanları, hesapları inceleme ve disiplin kurulu üyeleri katıldı.

Gündem maddelerinin oylanmasına geçmeden önce bir konuşma yapan Meclis Başkanı Özcan şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’deki ekonominin son derece çalkantılı, maliyetlerin son derece arttığı, esnafımızın iş insanımızın, yatırımcının neredeyse önünü göremediği ve endişe içerisinde olduğu bir dönemde Türkiye olumsuz hava şartları ve yükselmiş omicron vakalarıyla mücadele etmekte. Tabi bu Türkiye’de olduğu kadar ilimizi de etkilemiş durumda. Biliyorsunuz ilimizde de vaka sayıları artmış durumda. Bu süreci hepimiz bir olarak, kurallara uyarak atlatacağımıza karşı inancımız tam.”

Başkan Özcan’ın konuşmasının ardından gündem maddeleri görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan bir sunum yaparak, Yönetim Kurulunun aylık faaliyetlerine ilişkin Meclisi bilgilendirdi.

Toplantı görüş, öneri, dilek ve temennilerin aktarılmasının ardından sona erdi.

542

Haber görselleri