MUTSO ZEYTİNPARK AÇILDI


MUTSO tarafından Muğla – Aydın – İzmir karayolunda Yatağan yol ayrımında oluşturulan MUTSO Zeytinpark faaliyete başladı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) tarafından, Muğla’nın coğrafi işaret alan ve başvurusu yapılan ürünleri başta olmak üzere Muğla’ya özgü ürünlerinin de tanıtımının ve satışının yapılması amacıyla hayata geçirilen MUTSO Zeytinpark faaliyete başladı.

Muğla – Aydın – İzmir Karayolunda Yatağan yol ayrımında, MUTSO kuruluşu olan MUTSO Akademi Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilen MUTSO Zeytinpark, Kurban Bayramı öncesi Arife Günü  faaliyete başlayarak, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Asırlık zeytin ağaçlarının ve doğallığın sembolü olarak dizayn edilen MUTSO Zeytinpark’ta, MUTSO’nun coğrafi işaret aldığı ürünler başta olmak üzere, tüm Muğla genelinde coğrafi işaret alarak tescillenen ürünler, tescil başvurusu yapılan ürünler ile Muğla’ya özgü yöresel ürünlerin tanıtım ve satışları gerçekleştirilmekte.

Arife günü itibariyle faaliyete başlayan MUTSO Zeytinpark, hem ziyaretçilere ve bölge halkına, yöresel ürünlere ulaşma imkanı sunuyor, hem de bahçesinde dinlenme imkanı sağlıyor. Çay, tost ve kahvaltı gibi ürünlerle de misafirlerine hizmet veren MUTSO Zeytinpark her gün sabah 08.00 ile gece 00.00 arasında hizmet veriyor.

1146

Haber görselleri