MUTSO’DA AKREDİTASYON GELİŞTİRME ZİYARETİ


TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında üyelerine 5 yıldızlı hizmet sunan MUTSO’nun sistemi geliştirme çalışmaları denetlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi kapsamında, üç dönemdir A Kategorisinde Akredite Oda olarak üyelerine 5 yıldızlı hizmet sunan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) akreditasyon geliştirme denetimi geçirdi.

Türk Loydu Denetçisi Berker Telek tarafından gerçekleştirilen denetim 11-12 Nisan tarihlerinde iki gün olarak sürdü. Denetimin ilk gününde yapılan açılış toplantısına MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Öcal, Türk Loydu Denetçisi Berker Telek, MUTSO Genel Sekreteri Mehmet Çüçen, Genel Sekreter Yardımcısı Elvan Kocagöz başta olmak üzere tüm birim sorumluları katıldı.

Açılış toplantısıyla başlayan akreditasyon geliştirme ziyaretinde Türk Loydu Denetçisi Berker Telek, 2019 yılı Kasım-Aralık ayında yapılacak belge yenileme denetimi öncesinde MUTSO faaliyetlerinin ve her bir birimin çalışmalarının akreditasyon standardına uygunluğunu denetleyerek, iyileştirme önerilerini paylaştı.

Denetimlerin ardından gerçekleştirilen kapanış toplantısında Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Öcal, başta olmak üzere sorumlu personel yer aldı. Kapanış toplantısı, geliştirme ziyareti sonucunda yapılan çalışmaların ve yapılabilecek iyileştirilmelerin görüşülmesi ile sonlandı.

586