MUTSO’DA MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ ANLATILDI

TOBB MEYBEM ile MUTSO işbirliğinde Mesleki Yeterlilik Belgesi Bilgilendirme Semineri düzenlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) MEYBEM  ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) işbirliğinde 7 Mart Perşembe günü ‘Emlak Danışmanlığı Seviye 4’ ve ‘Sorumlu Emlak Danışmalığı Seviye 5’ Mesleki Yeterlilik Belgesi Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi. Seminere, MEYBEM Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezleri Genel Müdürü Saygın Baban, Ticaret İl Müdürü Mehmet Demirtaş, Şube Müdürü Ergün Yıldız, MUTSO Genel Sekreteri Mehmet Çüçen ve emlak sektör temsilcileri katıldı.

MEYBEM Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezleri Genel Müdürü Saygın Baban yaptığı  sunumda,  Mesleki Yeterlilik Belgesi başvuru süreci ve adımları hakkında bilgi verirken, mevcutta taşınmaz ticareti ile iştigal edenlerin 5 Aralık 2019 tarihine kadar yetki belgelerini tamamlamaları gerektiğini vurguladı.

Sunumun ardından Ticaret İl Müdürü Mehmet Demirtaş yetki belgesi hakkındaki soruları yanıtladı.