MUTSO’DAN 18-25 YAŞ ARASI GENÇLERE TABLET


MUTSO aşılamayı teşvik etmek amacıyla başlattığı kampanya kapsamında, ikinci doz aşısını yaptıran 18-25 yaş arası gençlere tablet hediye edecek.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Covid-19 aşısının önemine dikkat çekmek ve gençlere aşı konusunda öncülük yapmak amacıyla kampanya başlattı. MUTSO, 20 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında ikinci doz aşılarını yaptıran 10 öğrenciye çekiliş sonucunda tablet hediye edecek.

“Aşını ol, başvurunu yap, çekilişe katıl. Tabletin hediyemiz olsun” sloganıyla yürütülen kampanya;  MUTSO’nun yetki alanında bulunan Menteşe, Ula, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Yatağan, Kavaklıdere ve Datça ilçelerinde ikamet eden gençler için geçerli olacak ve başvuru yapanların ikamet adresi ve aşı yerinin Muğla olması şartı aranacak.

Kampanya hakkında açıklama yapan MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, “Bu kampanyamızdaki asıl amaç virüste taşıyıcılığı yüksek olan gençlerimizin geç kalmadan aşılarını olmalarına dikkat çekmek. Bu kadar yol almışken virüsü yenebileceğimiz tek silah aşı. Lütfen aşılarımızı olalım. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak Covid 19’u hayatımızdan çıkaralım.” ifadelerine yer verdi.

625

Haber görselleri