MUTSO’dan “Problem ve Stres” Eğitimi

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) üyelerine yönelik eğitim çalışmalarını sürdürüyor. MUTSO, son olarak “Problem Çözme Teknikleri ve Stres Yönetimi” konulu bir eğitimle üyelerini bilgilendirdi.
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine yönelik eğitim faaliyetleri aralıksız sürüyor. Bu kapsamda düzenlenen “Problem Çözme Teknikleri ve Stres Yönetimi” konulu eğitim çalışması Oda hizmet binası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Üyelerinin iş yerlerindeki personellerinin de katıldığı eğitime konuşmacı olarak, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Cafer Topaloğlu katıldı.
Yaklaşık 4 saat süren eğitimde katılımcılar, “Problem, Problemin Unsurları, Problem Çözme, Problem Çözme Teknikleri” ile “Stres ve İş Stresi” kavramlarıyla ilgili bilgilendirildiler.