MUTSO'DAN ÜYELERİNE MASKE DESTEĞİ

MUTSO üyeleri için hazırlanan 60 bin adet maskenin dağıtıma başlandı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) tarafından üyeleri için hazırlatılan 60 bin adet maskenin dağıtımına MUTSO faaliyet alanında bulunan 8 ilçede başlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, “Salgın sürecinde bir yandan üyelerimizin yaşadığı ekonomik sıkıntıların çözümü noktasında çalışmalar yürütürken, bir yandan sağlık ve hijyenin önemine dikkat çekmek istiyoruz. Kişisel izolasyonun önem arz ettiği bir dönem yaşıyoruz. Bu kapsamda Odamız tarafından hijyen koşullarına uygun şekilde hazırlanan 60 bin adet maskeyi Menteşe hizmet binamız ve ilçe temsilciliklerinde dağıtıma hazır duruma getirdik. Üyelerimiz hem hizmet binamızdan hem de temsilciliklerimizden maskeleri temin edebilirler.” dedi.