ÖĞÜTVEREN'DEN MUTSO'YA ZİYARET

Muğla İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Öğütveren, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İşin Erbabı Projesi İl Koordinatörü Muhammet Deniz Solmaz ile Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Sibel Erişti Odamızı ziyaret etti.

Öğütveren, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği kapsamında yürütülen proje için Muğla’da pilot okulun Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin seçildiğini belirtti.

Ziyarette ayrıca, Turizm Otelcilik Liselerinden mutfak dalındaki öğrenciler arasında Odamız destekleriyle Nisan ayında gerçekleştirmeyi planladıkları yarışma hakkında ve Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Motorlu Araçlar Teknolojisi İş Makinaları Bakım ve Onarım dalının açılmasıyla ilgili görüşüldü.