ORTACALI ÜYELER İFTARDA BULUŞTU


Mübarek Ramazan-ı Şerif ayında üyeleri ile bir araya gelmeyi hedefleyen MUTSO, iftar yemekleri düzenliyor.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetimi, Oda üyeleri ile bir araya geliyor. Mübarek Ramazan ayının başlaması ile Muğla ilçelerinde iftar yemekleri vermeye başlayan MUTSO, ilk olarak Ortacalı üyeler ile buluştu. 9 Haziran Perşembe akşamı Ortaca’da MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’un ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine, Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Ortaca Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Ortaca Milli Eğitim Müdürü İsmet Hasgül, Müftü Zekeriya Çelik, Mal Müdürü Nurcan Kutlar başta olmak üzere ilçe protokolü ve 400’ün üzerinde Oda üyesi katıldı.

İftar saatiyle başlayan akşam yemeği, Müftü Zekeriya Çelik’in öncülüğünde edilen dualarla sürdü. Sonrasında bir konuşma gerçekleştiren Başkan Karakuş, “İçinde bulunduğumuz On bir ayın sultanı Ramazan ayının hepinize mübarek olmasını diliyorum. Daha önce pek çok kez çeşitli vesilelereler bir araya geldiğimiz Ortaca’da bugün düzenlediğimiz iftar yemeği ile birlikteyiz.  Dayanışmamızı her zaman olduğu gibi bugün de gözler önüne sermiş bulunmaktayız.  Bana göre yemekler bahane. Önemli olan böyle bir günde birlikte beraber olabilmek.  Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederken mübarek ramazan ayının ülkemize, milletimize, Muğla’mıza ve tüm üyelerimize sağlık, bereket, huzur getirmesini diliyorum. Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Böyle bir dönemde birlik beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece ülkemiz mutlaka düzlüğe çıkacaktır.” dedi.

Başkan Karakuş’un ardından söz alan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, düzenlenen iftar yemeği için MUTSO’ya teşekkürlerini ileterek şunları kaydetti: “Bu ayın çok farklı bir önemi var. Bu ay her türlü nefsimizi kontrol altına almamızı emrediyor. Ama maalesef ülkemizde hala birbirimizle uğraşarak, birbirimizin canına hedef alarak ülkemizi yaşanmaz hale getirmeye çalışıyoruz. Ben diliyorum ki bu ay bize bu fırsatı versin, nefsimizi kontrol etsin. Gerçekten barışa ve kardeşliğe, bir arada yaşamaya ne kadar ihtiyacımız olduğunun bilinciyle bu ayı vesile yapalım. Hepinize saygılarımı sunuyorum.”

Son olarak bir konuşma gerçekleştiren Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, “Bu güzel günde bizi bir araya getiren Muğla Ticaret ve Sanayi Odamıza ve ilçemizdeki temsilcilerine çok teşekkür ediyorum. Bu ay birlik ve beraberlik ayı. Gerçekten birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan dönemlerden geçiyoruz. Bu yemekler gerçekten birer bahane. Biz buradaki pek çok insanla farklı vesilelerle bir araya geliyoruz. Ancak böyle vesileler olacak ki aynı çatı altında hep beraber hem bu güzel uhrevi günlerin tadını hem de birlik ve beraberlik duygusunu yaşayalım.” ifadelerine yer verdi.

1482

Haber görselleri