Ortacalılara Girişimcilik Eğitimi

KOSGEB ve MUTSO işbirliğinde gerçekleştirilen Girişimcilik Eğitimleri Ortaca’da sürüyor.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) işbirliğinde sürdürülen Girişimcilik Eğitimlerinin bir yenisi Ortaca’da başladı.

Üyeye en iyi hizmet amacıyla belirli dönemlerde ilçelerde gerçekleştirilen eğitimlerin sonuncusuna 19 Şubat Cuma günü Ortaca Kent Konseyi Salonunda start verildi.

Doç. Dr. Emin Uzun tarafından verilen ve 30 kursiyerin katıldığı eğitim 9 gün sürecek.

MUTSO organizasyonu ile verilen eğitimlerde, iş planı nasıl yapılır, iş kurarken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir, hangi planlamalar yapılmalı ana başlıkları altında girişimcilere detaylı bilgilendirmeler yapılmaktadır. Girişimciler eğitimden sonra sunacakları iş planı ile kuracakları işler için KOSGEB’in 50 bin TL hibe, 100 bin TL kredi desteğinden yararlanabileceklerdir.