SIFIR ATIK PROJESİ VE İMAR BARIŞI ANLATILDI


MUTSO Meclisi aylık olağan toplantısı Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda meclis üyeleri ve meslek komite başkanlarına yönelik, Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü tarafından Sıfır Atık projesi ve İmar barışı konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclisi’nin 7’nci olağan toplantısı, 23 Ekim Salı günü, Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında, MUTSO Meclis Toplantı Salonunda, meclis üyeleri ve meslek komite başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı’ndan Meslek Komitelerine Teşekkür

Toplantının öncesinde katılımcılara hitap eden Meclis Başkanı H. Koray Özcan, komitelere özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Başkan Özcan; “Geçtiğimiz haftalarda komite başkanlarımızla yaptığımız toplantının ardından, meslek komitelerimiz çok düzenli ve yüksek katılımlı toplantılar yaptılar. Komite toplantılarının sonucunda yönetim kuruluna sunulmak üzere uygulanabilir nitelikte çok güzel kararlar çıkarttılar. Son derece verimli olduğunu düşündüğüm bu toplantılar, Odamızın çalışmalarına ciddi katkı sağlamakta. Komite Başkanlarımıza bu konuya olan hassasiyetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Vebitcoin’den Büyük Başarı

Sonrasında Meclis Üyesi İlker Baş’ın firması Vebitcoin Teknoloji’nin elde ettiği başarıya değinen Meclis Başkanı Özcan, “Ben müsaadenizle, öncelikle Meclis Üyemiz Sayın İlker Baş’ı tebrik etmek istiyorum. İlker Baş’ın kurmuş olduğu Vebitcoin Teknoloji Danışmanlık ve Dış Ticaret A.Ş., herhangi bir merkeze bağlı olmaksızın internet ortamında işlem yapmaya imkan sağlayan, böylece alıcı ile satıcı arasında doğrudan iletişim oluşturan Blockhain Sistemi’ne kabul edildi ve ilk 20 firma arasında yer aldı. Vebitcoin Teknoloji, bu sistem ile 22 ülkede 125 bin üyeye hizmet vermeye başladı. Kendisini kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

Meclis Başkanı H. Koray Özcan, açılış konuşmasının ardından sırasıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcıları Bekir Erdoğan ve Veysel Şemsi Güner’i kürsüye davet etti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Bekir Erdoğan Sıfır Atık Projesi hakkında; Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Veysel Şemsi Güner İmar Barışı hakkında Melis üyelerini ve meslek komite başkanlarını bilgilendirdiler.

Sıfır Atık Projesi ve İmar Barışı konularında yapılan sunumların ardından, meclis toplantısı gündem  maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Sonrasında Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, yaptığı bir sunumla, Odanın aylık faaliyet raporunu meclis üyeleri ve meslek komite başkanlarıyla paylaştı. Başkan Mustafa Ercan, son olarak katılımcıları, alternatif turizm çalışmalarına destek vermek amacıyla, 28 Ekim Pazar günü Dalyan’da gerçekleştirilecek olan Dalyan Caretta Run’a davet etti.

1020

Haber görselleri