Sizin Aşkınız Hangisi?


Muğla Sahne Tiyatrosu Derneğinin MUTSO işbirliğiyle, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel düzenlediği oyunu, MUTSO sahnesinde izleyiciyle buluştu.

Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği, kuruluşunun 5’inci yılında, 27 Mart Dünya Tiyatrolar gününe özel bir oyun hazırladı. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) işbirliğince sahnelenen oyun 26 Mart cumartesi akşamı, MUTSO Konferans Salonunda izleyicisiyle buluştu. Dernek Başkanı ve aynı zamanda oyunun Yönetmeni Utkan Özüpak’ın gecenin açılışında yaptığı konuşmasında; 5 yıl önce kurulduklarında yaşadıkları zorluklardan ve bugün erişilen noktaya vurgu yaptı ve tüm tiyatro severlere teşekkürlerini iletti.

‘Sizin Aşkınız Hangisi?’ ismiyle seyirciyle buluşan oyun, birbirinden başarılı oyuncuların sahnelediği 12 ayrı tirat ile oluşturuldu. Sevgiliye duyulan aşktan, anneye, hayatını kaybeden eşe, ilahi aşka kadar farklı konuların sergilendiği oyunda duyulan heyecanlar ve yaşanan hayal kırıklıkları işlendi. İzleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan oyun ayakta alkışladı.

1138