TARHANA FESTİVALİ'NİN 5'İNCİSİ DÜZENLENDİ

Muğla İçin Gelecek Platformu (MİG) tarafından organize edilen, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) iş birliğinde düzenlenen Muğla Tarhana Festivalinin bu yıl 5’incisi düzenlendi.

20 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen etkinliğe, Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Odamız Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ferudun Öztürk ve Mehmet Çahan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ömer Öcal, Meclis Üyeleri Sedat Tuncer, Miraç Cin, Gürkan Tetik katıldı.

Festivalde, katılan misafirlere Coğrafi İşareti MUTSO tarafından alınan Muğla Göce Tarhanası ikram edildi.