TGK BAŞKANLARI MUĞLA’DA

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 10. Başkanlar Kurulu Toplantısı Marmaris’te başladı.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) toplantısı Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğinde 9 Aralık Cuma günü  Marmaris’te start verildi. Toplantıda TGK Genel Başkanı Nuri  Kolaylı ve Konfederasyona üye 7 Federasyon, 93 Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve temsilcileri, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yerlerini aldı. MUTSO Başkanı Bülent Karakuş toplantıya katılan misafirlere, Muğla’nın ekonomik sektörleri ve yatırım olanaklarını kapsayan, Muğla’yı tanıtıcı bir sunum gerçekleştirdi. Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından etkinliğe katkıları nedeniyle Başkan Karakuş’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan üç gün sürecek olan toplantının basın camiasına katkı sağlayacağına inandığını belirtti.