TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU MİLAS’TA ZİYARETLERDE BULUNDU


TOBB GGK Başkanı İbrahim Zeybek ve beraberindeki heyet Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi makamında ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen başkanlık seçiminin ardından Milas’ta Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi ziyaret etti. 6 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan İbrahim Zeybek, Başkan Yardımcısı Merve Bakçek Özdemir, Kurul Üyeleri Dursun Demirkan ve Hidayet Kabaçam hazır bulundu.

Öncelikle Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a gerçekleştirilen ziyarette, Başkan İbrahim Zeybek kendisini ve kurul üyelerini tanıtarak, genç girişimcilere kişisel gelişim yollarını öğreterek kariyer geliştirme fırsatları yaratmak, sosyal sorumluluk bilinci oluşturmak ve eğitim programlarıyla birlikte gelişimlerine katkı sunmak amacıyla yola çıktıklarını kaydetti.

Başkan Tokat, kurul üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, bölge adına güzel çalışmalar gerçekleştireceklerine inandıklarını ifade etti.

Heyet, sonrasında Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi ziyaret ederek kurulun kuruluş amacı ve çalışma prensipleri hakkında bilgi verdi.  Kendisine yapılan ziyaretten dolayı teşekkür eden Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, “Milas iş hayatı ve iş fırsatları anlamında büyük bir potansiyele sahip. Bu bağlamda ilçedeki gençlere yönelik olarak yapılacak olan çalışmalara destek vermekten dolayı büyük bir memnuniyet duyarım” dedi.

588