ÜYELERE E-İHALE EĞİTİMİ


MUTSO üyelerine yönelik Kamu İhale Kurumu işbirliğinde ‘E-İhale Eğitimi’ düzenlendi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), üye eğitimleri kapsamında Kamu İhale Kurumu işbirliğinde, 29 Mart Cuma günü  Kamu İhale Uzmanı Sultan İlhan tarafından ‘E-İhale Eğitimi düzenlendi.

Eğitimin açılış konuşmasını gerçekleştiren MUTSO Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer  Öcal şunları kaydetti: “Eğitim ile kişisel ve mesleki gelişim noktasında şehrin önemli dinamikleri arasında yer alan Odamız, üyelerimizin ve çalışanlarının ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Mesleki gelişim ve eğitimlerin sürdürülebilirliği son derece önemli. Rekabet edebilmenin en önemli şartı sürekli iyileştirme ve sürekli ilerleme. Bu bilinç ile bugün burada olan siz değerli üyelerimiz ve katılımcılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İhtiyaçlarınız doğrultusunda, gerekli gördüğünüz eğitim ve seminerler varsa, Odamıza web sitesi aracılığıyla her zaman talepte bulunabilirsiniz.”

Öcal’ın  konuşmasının ardından, eğitim kapsamında, Kamu İhale Uzmanı Sultan İlhan tarafından elektronik eksiltme, kamu ihale sisteminde elektronik dönüşüm,  kamu alımlarının önemi, ihalelerde belgelerin azaltılması, elektronik ihalelerin süreçleri ve genel özellikleri konularına bilgilendirme yapıldı.

678

Haber görselleri