ÜYELERE EĞİTİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR


MUTSO üye eğitimleri kapsamında ‘Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Kurum Kültürü ve İş Yaşantısında Kişisel Gelişim’ konulu eğitim düzenledi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) 2016 yılı eğitim planlaması kapsamında üye ve personele yönelik eğitimleri düzenlemeye devam ediyor. MUTSO 2 Aralık Cuma günü Meclis Toplantı Salonunda, üyelerine yönelik iki eğitim  gerçekleştirdi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Muğla Meslek Yüksekokulu (MSKÜ) Öğretim Görevlisi Emre Arlı tarafından verilen ‘Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Kurum Kültürü’ konulu 2 bölümden oluşan eğitimin birinci bölümünde ‘Aile Şirketi Nedir, Aile Şirketinin Özellikleri, Aile Şirketinin Güçlü ve Zayıf yönleri, Aile Şirket İlişkilerinin Düzenlenmesi konuları ele alınırken ikinci bölümde ‘Kurumsallaşma Nedir, Kurumsal Yönetim İlkeleri, Kurumsal Yönetim Anlayışı’ gibi konulara değinildi.

Ardından MSKÜ öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Aslı Karataş tarafından verilen eğitimde ise ‘Hangi alanda olursa olsun kişisel gelişimin önce insanın kendisini tanıması ve gelişmesi ile başladığı, başarı için ipucu öğretileri, iletişim ve algı kavramları nelerdir, başarılı iletişim teknikleri nelerdir, özgüven, ego, kişilik, muhakeme ve analitik düşünce kalıpları nelerdir, farkındalık ile daha mutlu ve başarılı olmanın ipuçları’ gibi konulara yer verildi. Katılımcılar eğitime yoğun ilgi gösterdi.

1172

Haber görselleri