ÜYELERE ÜCRET YÖNETİMİ VE BORDROLAMA EĞİTİMİ

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine MUTSO Akademi aracılığıyla ‘Ücret Yönetimi ve Bordrolama Eğitimi’ düzenlendi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) üye eğitimleri kapsamında MUTSO Akademi aracılığıyla, 25 Eylül Salı günü, Ücret Yönetimi ve Bordrolama Eğitimi gerçekleştirildi.

İnsan Kaynakları Sorumlusu Yasin Karasu tarafından verilen Ücret Yönetimi ve Bordrolama Eğitiminde, personel uygulamaları konusunda eksikliklerini tamamlanması ve yasal gerekliliklere uygun iş yapmalarını sağlamak adına gerekli bilgiler, uygulamalı olarak katılımcılara aktarıldı.

İnsan kaynakları birimi, personel birimi, muhasebe birimlerinde personel konuları ile ilgilenen uzman ve elemanlar; İnsan Kaynakları alanına kariyer geçişi yapmak isteyen ve alanında uzmanlaşmak isteyen uzman, orta ve üst düzey yöneticiler ile İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm öğrenci ve yeni mezunlara yönelik düzenlenen eğitimde, işçi özlük dosyasının oluşturulması, ücret ve ücret uygulamaları, izinler, Örneklerle ücret bordrosu düzenleme ve uygulamaları konuları üzerinde duruldu.