ÜYELERE YÖNELİK EĞİTİMLER SÜRÜYOR


Üyelere ve çalışanlarına yönelik düzenlediği eğitimlere bir yenisini ekleyen MUTSO, ‘İşletmeler Neden Hayatta Kalır?’ konulu bir eğitim gerçekleştirdi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) üyelerine ve çalışanlarına yönelik düzenlediği eğitimlere bir yenisini ekledi. 15 Mart Cuma günü, TOBB Muğla Odaları ve Borsa Akademik Danışmanı Doç. Serkan Dirlik tarafından, MUTSO ev sahipliğinde ‘İşletmeler Neden Hayatta Kalır?’ konulu bir eğitim düzenlendi.

Eğitimin açılışında bir konuşma gerçekleştiren MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan şunları kaydetti: “Eğitim ile kişisel ve mesleki gelişim noktasında şehrin önemli dinamikleri arasında yer alan Odamız, üyelerimizin ve çalışanlarının ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Mesleki gelişim ve eğitimlerin sürdürülebilirliği son derece önemli. Çünkü günümüz şartlarında ‘ben oldum artık yeter’ dediğimiz noktada gerilemeye başlıyoruz. Oysaki rekabet edebilmenin en önemli şartı sürekli iyileştirme ve sürekli ilerleme. Üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli gördükleri eğitim ve seminerler olursa, eğitim planlarımızı bu doğrultuda gerçekleştirmek için taleplerinizi Odamıza iletmenizi rica ediyoruz.”

Başkan Ercan’ın konuşmasının ardından, eğitim kapsamında, Doç. Serkan Dirlik tarafından işletme yönetimi kapsamında koşul bağımlılık kuramı, kaynak bağımlılığı kuramı, iktisadi kuramlar, örgütsel ekoloji, yeni kurumsal kuram, tepe yönetimi kuramı, kaynak esaslı yaklaşım konularında bilgi paylaşımı yapıldı. Eğitime yaklaşık 40 kişi katıldı.

811

Haber görselleri