YAŞSIZ KADINLAR

Kadın Girişimciler Kurulu tarafından kadınlara yönelik ‘Yaşsız Kadınlar’ semineri düzenlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne bağlı Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Kadın Girişimciler İl İcra Komitesi KGK tarafından Yaşsız Kadınlar konulu bir seminer düzenlendi. 9 Aralık Cuma Günü MUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda kadınlara yönelik gerçekleştirilen seminerde ‘yaş yönetimi, cilt yapısı nasıl anlaşılır, mevsimlere göre cilt uygulamaları, güneşten korunmanın yolları ve 2017 yılının güzellik trendleri’ konularına değinildi.Cilt ve Güzellik Uzmanları Seda İnan, Merve Sarıbaş ve Yeliz Mandaş’ın verdiği seminere kadınların ilgisi yoğun oldu.