YÜKSEK İSTİŞARE KURULU TOPLANDI


MUTSO Yüksek İstişare Kurulu 2019 yılı ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yüksek İstişare Kurulu (YİK) 2019 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. 2 Temmuz Salı günü MUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan başta olmak üzere yönetim kurulu ve YİK üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan: “ 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar kanununun 56. maddesine dayanılarak oluşturulan, Odamız bünyesinde başkanlık sürecini yürüteceğim Yüksek İstişare Kurulundan beklentim, ilimizin ekonomik, ticari ve sınai kalkınmaya katkı sağlayacak görüş ve öneriler oluşturulması. Böylelikle Odamızın stratejik planlama ve yönetim sürecine katkı sağlanacaktır. Temennimiz birlikte güzel işlere imza atarak verimli bir 2 yıl geçirmemizdir.” dedi.   

Açılış konuşmasının ardından MUTSO Genel Sekreteri Mehmet Çüçen Yüksek İstişare Kurulu mevzuatı, görev ve sorumlulukları hakkında kurul üyelerine bilgi verdi. Genel Sekreter Çüçen’in açıklamalarının ardından kürsüye gelen Genel Sekreter Yardımcısı Elvan Kocagöz, Odanın stratejik planını ve oda yapısını, süreçlerini, projelerini anlatan bir tanıtım sunum gerçekleştirdi.

Ardından kürsüye gelen S.S. Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ayhan Çay, Menteşe ilçesinde kurulması planlanan yeni sanayi sitesi hakkında bilgilendirmede bulundu.

Toplantı Yüksek İstişare Kurulu üyelerinin önerilerinin görüşülmesiyle sona erdi.  

 

857

Haber görselleri