YÜZME MARATONU COVİD-19 TEDBİRLERİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

15’inci Datça Açıkdeniz Kış Yüzme Maratonu Covid-19 önlemleri kapsamında seyircisiz ve yarışmasız olarak, pandemide hayatını kaybeden sağlık çalışanları ve master yüzücüler anısına gerçekleştirildi.

Her yıl Datça Belediyesi ev sahipliğinde, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ve Türkiye Yüzme Federasyonunun kurumsal destekleri ile gerçekleştirilen Datça Açıkdeniz Kış Yüzme Maratonunun 15’incisi, 29 Ocak Cuma günü Kumluk Plajında gerçekleştirildi.

Her yıl bir tema ile gerçekleştirilen etkinliğin bu yıl ki teması, “Salgında hayatını kaybeden sağlık çalışanları ve master yüzücüler anısına saygı yüzüşü” olarak belirlendi.

Geçtiğimiz yıl 415 yüzücünün yarıştığı maraton bu yıl temsili olarak 25 yüzücü ile sınırlandırıldı. Seyircisiz ve yarışmasız olarak gerçekleştirilen maratona MUTSO adına Meclis Başkan Yardımcısı Deniz Dakikoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Selma Ünal katılım sağladı.

Maraton, Datça Belediyesinin Facebook ve Youtube hesaplarından canlı olarak yayınlandı.