Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi-2019-2020 Temrinlik Malzeme İhtiyaç Temini İhalesi Hk.

Değerli Üyemiz;

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği ile gerçekleştirmiş olduğu protokol gereği 81 ilde 81 Okul Proje kapsamında Odamız koordinatörlüğünde İlimizin mesleki ve teknik eğitim Proje Okulu olan Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde değişim ve gelişim çalışmaları  kapsamında Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2019-2020 Temrinlik Malzeme İhtiyaç Listesi detayları ekte sunulmuş olup; konu ile ilgilenen üyelerimizin 28.02.2020  tarihi mesai bitimine kadar ekte yer alan teklif dilekçesi ve Temrinlik Malzeme Detay Teklif  formunu doldurarak, kapalı bir zarf ile Odamız Genel Sekreterliği’ne iletmeleri rica olunur.

Teklif Dilekçesi İçin Tıklayınız

Temrinlik Malzeme Detay Teklif Formu İçin Tıklayınız.