ETKİN KARİYER YÖNETİMİ İŞ YAŞAMINDA KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ 17 ŞUBAT 2018

İŞ YAŞAMINDA KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ

17 ŞUBAT 2018

Değerli Katılımcılar,

Kariyer geliştirme günümüzde her geçen gün daha da önemli hale gelmektedir. Artık bilgi, sahibine çok büyük bir güç bahşetmektedir. Kariyer yönetimi, kişinin ve kurumların bilgilenerek kendilerini daha etkin kılma sürecidir. Kariyer yönetiminin günümüzde bu derece önemli hale gelmesinin en önemli nedeni firmalar arasında cereyan etmekte olan şiddetli rekabetin kurum içine de nüfuz edip, gerek yöneticileri, gerekse diğer personeli performansı ve niteliği yüksek olmaya itmesidir.

İş ve sosyal yaşamda başarılı olmak için düşünce ve duyguların bütünlük içinde olması gerekmektedir.

İşte bu noktada MUTSO AKADEMİ olarak, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliği ile 17 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştireceğimiz ilk grup eğitimlerimiz ile kariyer planlamasının önemi, bireysel performans planlaması, kendini harekete geçirebilme, iletişim becerileri, iş hayatında başarı, problem çözme ve karar verme becerileri gibi birçok konu ele alınarak bu yeteneklerin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Katılım Ücreti:

Kişi Başı 50,00 TL KDV dahil (%18).

Ödeme Bilgilerimiz:

MUTSO Akademi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. MUĞLA ŞB.

IBAN NO: TR13 0006 4000 0013 6001 5214 03

Ödeme yapılırken dekont açıklama alanına ‘’Katılımcının Adı-Soyadı/ Başvuru Yapılan Eğitim Adı” yazılması rica olunur.

Nasıl Kayıt Olunur?

Başvuru formunu doldurup, yapmış olduğunuz ödemeye ilişkin dekont ile birsenturkoglu@mutso.org.tr adresine e-posta yoluyla iletebilirsiniz. Başvuru formunuz değerlendirildikten sonra kesin kayıt ile ilgili tarafınıza bilgi verilecektir. Eğer sizler de bu platformda yer almak isterseniz yukarıdaki tabloyu en geç 15 Şubat 2018 (Perşembe) tarihine kadar tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz, eğitim sonrasında katılımcıya resmi bir katılım sertifikası verilecektir.

ONLİNE KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

KATILIMCI FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Program Detayı:

17 Şubat 2018

09.30-12.30 Etkin Kariyer Yönetimi / Uzman Kemal Yüce KUTUCUOĞLU

13.30-16.30 İş Yaşamında Kişisel Gelişim / Yrd. Doç. Dr. Aslı KARATAŞ

Yer: Muğla Ticaret ve Sanayi Odası- Meclis Toplantı Salonu, Menteşe/Muğla.

Detaylı bilgi için; 0252 214 11 22 /171