MUTSO ve Nar.trade İşbirliği

MUTSO-Nar.trade Pazaryeri platformu iş birliği ile MUTSO üyelerine özel yıllık 1118 TL değerindeki sanal mağaza 2 yıl boyunca ücretsiz!

Ücretsiz sanal mağaza için lütfen https://www.nar.trade/magaza/magaza-giris linkine tıklayarak, ‘Yeni Mağaza Aç’ seçeceği üzerindeki formu doldurunuz!

Nar.trade nedir?

Alıcı ve satıcıların bir araya geldiği yenilikçi endüstriyel e- pazaryeri platformudur.
Üreticilere, sanayi kuruluşlarına, fabrikalara, toptancılara, ihracatçılara, kurumsal toplu ticarete yani firmalara hizmet eder.
Platformda ürün, yarı ürün, hammadde ürün grupları e-ticareti yapılır.

Nar.trade’in Firmalara Katkısı

Sanal mağaza ile tüm dünyada satışa başlayın.
106 farklı dilde çeviri imkanı ile coğrafi sınırları kaldırın.
Güvenli ödeme altyapısı ile dünyanın her yerinden farklı para birimlerinde 7/24 ödeme alın.
Talep havuzu ile sizi bekleyen müşterilere ulaşın.

NAR.TRADE-MUTSO İŞ BİRLİĞİ

Başta Yapı Malzemeleri, Makine, Mobilya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Giyim ve Tekstil, Kozmetik, Otomotiv Sektörlerinde üretim ve ticari faaliyet gösteren firmalar olmak üzere, tüm sektörlerde e-ticaret potansiyeli yüksek işletmelerimizin ürünlerini MUTSO öncülüğünde tüm Dünya’ya açıyoruz.

İlgili sektörlerde faaliyet gösteren ve e-ticarete ilgi duyan firmalarımızı bekliyoruz.

Detaylı Bilgi ve İletişim İçin,
MUTSO