Polonya Cumhuriyeti Ekonomik Forumu Hk.

Sayın Üyemiz,

Polonya Cumhuriyeti İzmir Fahri konsolosluğu organizatörlüğünde, İstanbul Polonya Başkonsolosluğu ile beraber düzenlenecek olan “ 1. Polonya Ekonomik Forumu’na”, üyelerimizin katılım sağlaması önem arz etmektedir.

1 Mart 2022, saat 10.00-13.00 arasında İzmir Ticaret Odasında gerçekleşecek etkinliğe Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Bay Witold Lesniak,  ekonomi işlerinden sorumlu muavin konsolos Bayan Sabine Klimek ve Kültür işlerinden sorumlu muavin konsolos Bayan Dorota Andrzejak katılacaklardır.

Etkinlik sırasında Polonya Turizm Odası’nın “UNESCO Dünya Mirası Listesinde Polonya Varlıkları Sergisi” adında Polonya’nın eşsiz turistik değerlerini gösteren bir fotoğraf sergisi de olacaktır.

Ekonomik Forum sırasında Polonya’daki yatırım fırsatları, Polonya-Türkiye  işbirliği, destek fırsatları ve ortak girişimler gibi konularından bahsedilecek ve  Polonya perakende pazarını tanıtan filmler de sunulacaktır.

Bireysel veya Zoom’dan da katılabileceğiniz forum için katılım bilginizi, Fahri konsolosluğa e-mail göndererek teyit edilmesi rica edilmektedir.

E-mail : pevirgen@borovali.com.tr

Saygılarımızla,