AŞI KAMPANYASINDA TABLETLER SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ


Pandemi ile mücadele kapsamında gençleri aşılamaya teşvik etmek amacıyla MUTSO tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz Ekim ayında çekilişi gerçekleştirilen tablet kampanyasında kazanan gençlere tabletleri teslim edildi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) tarafından, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi ile mücadelede en önemli araç olan aşının önemine dikkat çekmek amacıyla geçtiğimiz Ekim ayında bir kampanya düzenlendi.  İlginin oldukça yoğun olduğu kampanyaya yaklaşık iki bin kişi başvurmuş olup, 871 başvuru çekilişe katılma hakkı kazanmıştı.  Kampanya kapsamında, 20 Ağustos- 30 Eylül tarihleri arasında 2’nci doz aşısını olan 18-25 yaş arası çekilişte ismi çıkan gençlere tabletleri MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mehmet Dişcigil, Mustafa Karataş ve Mehmet Çahan tarafından 9 Kasım Salı günü teslim edildi.

Başkan Ercan gençlere bu anlamlı kampanyaya katılarak destek oldukları ve aşı konusunda farkındalık yarattıklarından dolayı tebriklerini ileterek şu ifadelere yer verdi:  “Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de yaklaşık iki yıldır etkisi altına alan Covid-19 pandemisi ile mücadelede en önemli savunmamız aşıyı, yaygınlaştırmak ve aşılanmayı arttırmak amacıyla bu çalışmayı yürüttük. Bildiğimiz üzere tam bağışıklık için aşılanma şart. Bu amaçla, gençlerimizi aşıya teşvik etmek, aşılanmaya destek sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu kampanyaya destek sağlayan tüm katılımcı ve paydaşlara teşekkür ediyorum.”

513

Haber görselleri