DEĞER KATAN KADIN GİRİŞİMCİLER FİNAL TOPLANTISI YAPILDI


TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu, Değer Katan Kadın Girişimciler final toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Kadın Girişimciler Kurulu, Değer Katan Kadın Girişimciler final toplantısı Kıbrıs Türk Ticaret Odası Kadın Girişimciler Komitesi’nin katılımları ile gerçekleştirildi.​

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk’ün Başkanlığındaki toplantıya, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Kadın Girişimciler Komitesi Başkanı Meryem Çerkez Gürtunç ve Komite Üyeleri ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanları Kurul Üyeleri  ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Kadın Girişimciler Topluluğu üyeleri katıldı. Toplantıya Muğla Kadın Girişimciler Kurulu adına Başkan Mehtap Şeniz Çahan başta olmak üzere, Başkan Yardımcıları Feray Serat, Duygu Ağırman, Ayşe Nurdan Aras, kurul üyeleri aynı zamanda MUTSO Meclis Üyesi Pınar Canan Topuz ile Yönetim Kurulu Üyesi Selma Ünal katılım sağladı.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun 81 ilde gerçekleştirdiği faaliyetlerinin anlatıldığı Değer Katan Kadın Girişimciler Toplantıları 16 Haziran 2021 tarihinde başlayarak, 13 Nisan 2022 tarihinde 42 toplantıda tamamlandı. Yaklaşık bir yıllık süreçte, her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen çevrim içi toplantılarda, İl Kurulları faaliyet ve projelerini  paylaştı.

Son olarak da Kıbrıs Türk Ticaret Odası Kadın Girişimciler Komitesi’nin çalışmalarının anlatıldığı final toplantısı gerçekleştirildi.

437

Haber görselleri