GİRİŞİMİN KADIN KAHRAMANLARI PROJESİNE MUĞLA’DAN DESTEK


TOBB KGK ve Beko işbirliğinde, Arçelik Perakende Akademi desteğiyle hayata geçirilen Girişimin Kadın Kahramanları Projesi kapsamında gerçekleştirilen tanıtımın dokuzuncusu Aydın’da gerçekleştirildi. Muğla KGK, Aydın ekibini yalnız bırakmadı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Beko iş birliğinde, Arçelik Perakende Akademi desteğiyle hayata geçirilen Girişimin Kadın Kahramanları Projesi kapsamında gerçekleştirilen roadshowun dokuzuncu durağı Aydın Ticaret Borsası oldu. Etkinliğe TOBB KGK Muğla Başkanı Şeniz Mehtap Çahan, MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Selma Ünal, MUTSO Meclis Üyesi Pınar Canan Topuz, ve kurul üyesi Hicran Yeşertener katılım sağladı.

Girişimin Kadın Kahramanları Projesi, kadınların iş hayatında güçlenmesi için TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun tüm Türkiye genelindeki 7 bin girişimci kadına ulaşma hedefiyle hayata geçiyor. Girişimin Kadın Kahramanları Projesi kapsamında TOBB ile gerçekleştirilen roadshowun dokuzuncu durağı Aydın’da konuklara Beko 100 Kadın Bayi projesinin detayları aktarıldı.

Toplantı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Günseli Özen, TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Ege Bölgesi Temsilcisi Esen Türker, Arçelik Perakende Akademi ve Beko yöneticilerinin katılımı ile düzenlendi. Programda Beko 100 Kadın Bayi projesi kapsamında bayi olmak isteyenlere özel bir panelde detaylar aktarıldı.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Günseli Özen, “Kadınların iş gücüne katılmaları, gerek toplumsal hayatın gerek ekonomik hayatın refah düzeyini artırdığını biliyoruz. Kadınların, ayakları üzerinden durabilmelerini sadece kendi hayatları güçlendirmeleri için değil, ülkem adına istiyorum. Kendileri için yarattıkları ışığın diğer kadınları da aydınlatabilmesi için istiyorum.  Umuyorum, TOBB olarak Beko ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu proje sayesinde Aydınlı girişimci kadınlarımızın hayatına dokunmayı başarabiliriz” dedi.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Aydın ve Ege Bölge Temsilcisi Esen Türker emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında “TOBB ve Beko olarak tüm Türkiye’yi kapsayan ‘Girişimin Kadın Kahramanları’ projesini yürütmekteyiz. Proje kapsamında Aydınlı girişimci kadınlarla bir arada olmaktan çok mutluyum. Büyük bir emekle gerçekleştirdiğimiz bu programla dilerim Aydın’dan kadın girişimci başarı hikayesi yaratabiliriz” dedi.

Beko Satış Direktörü Burak Bilgisel açıklamasında “Beko olarak her zaman kadınların iş dünyasına katılımını destekliyor ve yanlarında duruyoruz. Girişimci kadınların desteklenmesi ve güçlenmesini hedeflediğimiz bu yolda Girişimin Kadın Kahramanları Projesi kapsamında gerçekleştirmeyi çok istediğimiz yüz yüze eğitimlerle Aydın’da olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İş hayatındaki cesaretlerinin altını eğitimle doldurabilmek ve kadınların güvenli, rekabetçi ve donanımlı bir şekilde iş hayatında hak ettikleri yerleri almalarına destek olmak bu projenin öncelikli hedefini oluşturuyor. 100 Kadın Bayi Projemiz ile entegre olması sebebiyle eğitimlerden sonra Beko bayisi olmak isteyen Ege’nin girişimci kadınlarına da kapımızın sonuna kadar açık olduğunu aramıza katılmalarından mutluluk duyacağımızı paylaşmak isterim” dedi.

Tüm bölgeleri kapsayan Girişimin Kadın Kahramanları Projesi eğitim toplantıları 2021 Aralık’a kadar sırasıyla; Kayseri, Gaziantep, Antalya, Karabük, İzmir ve Çanakkale’de TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Beko iş birliğinde, Arçelik Perakende Akademi desteğiyle devam edecek.

 

659

Haber görselleri