MHP HEYETİNDEN MUTSO'YA ZİYARET

Sahanın nabzını tutmak amacıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla oluşturulan “Adım Adım 2023 İl İl Anadolu” kapsamında 4 Aralık Cumartesi günü Muğla’ya gelen Milletvekilleri Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Yaşar Karadağ, Ümit Yılmaz, Sefer Aycan, MYK Üyeleri Oğuz Akarfırat, Volkan Dudu, Adem Yurdagül ile Alper Erdem Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nı ziyaret etti. Heyete MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz eşlik etti.

Ziyarette, son zamanlarda yaşanan kurdaki artış, hammadde fiyatlarındaki yükseliş ile zincir marketlerde her sektöre yönelik ürünlerin fırsatçı bir anlayış ile satışının önüne geçilmesi konularının yanında özellikle tarım ve madencilik sektöründeki beklentiler ile bankalarda yaşanan kredi sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.

Heyeti Odamız Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çahan, Ömer Öcal, Meclis Üyeleri Muammer Koçar ile Ergun Şahinalp ağırladı.