MUĞLA'NIN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİ YÖREX'TE


MUĞLA’NIN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİ YÖREX’TE

Türkiye’nin her ilinden yöresel ürünleri bir araya getirerek tüketici ile buluşturmayı hedefleyen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, bu yıl 11’inci kez kapılarını açtı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) himayesinde Antalya Ticaret Borsası ev sahipliğinde ANFAŞ Fuar alanında kapılarını 11’inci kez açan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı 81 ile ev sahipliği yapıyor. Yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerin ağırlıkla yer aldığı fuarda Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) çatısı altında Muğla Ticaret Borsası (MTB), Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Marmaris Ticaret Odası (MTO), Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) ortaklığında Muğla standı olarak katılım sağladı.

20-24 Ekim tarihlerinde 5 gün sürecek olan fuarın 20 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen açılış törenine MUTSO Meclis Başkanı H.Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, MTB Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Muğla Başkanı İbrahim Zeybek’in yanı sıra Odaların meclis ve yönetim kurulu üyeleri de katılım sağladı. Açılış törenine katılan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve farklı illerden valiler ve protokol temsilcileri, stantları gezerek, ürünleri inceledi, Oda ve Borsalara iyi fuarlar dileklerinde bulundu.
MUTSO’nun Zeytinpark ile katılım sağladığı stant, geniş ürün yelpazesi ile fuarın ilk gününde oldukça ilgi çekti.

585

Haber görselleri