MUTSO 30’UNCU PROTOKOLÜNÜ DENTAMOLA KLİNİK İLE İMZALADI


Üyeye fayda sağlaması adına farklı sektör ve kurumlarla işbirliği ve indirim protokolleri imzalamaya devam eden MUTSO 30’uncu protokolünü Dentamola diş kliniği ile imzaladı. Klinik MUTSO Üyeleri ve birinci dereceden yakınlarına yüzde 20 indirim imkanı sunuyor.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) üyelerine yarar sağlamak adına 2021-2022 yıllarında farklı sektör ve kurumlarla 29 işbirliği ve indirim protokolü imzaladı. Eğitim sektöründe 11, sağlık sektöründe 6, akaryakıt sektöründe 5, araç kiralama sektöründe 3 protokol olmak üzere 29 işbirliğine imza atan MUTSO son olarak 30’uncu protokolünü Muğla Dentamola diş kliniği ile imzaladı.

Merkez ilçe Menteşe’de faaliyet gösteren klinik, haftanın 6 günü uzman periodontolog imkanı sunuyor. Klinikte ayrıca, ileri seviye diş eti çekilmeleri-kanamaları, implant cerrahisi ve sonrası hemen diş takılması, çene kemiğine yapılan kemik ilavesi, sinüs kaldırma işlemleri, periodontal plastik cerrahisi, botoks tedavileri ve gülüş tasarımları gibi işlemleri de sunuluyor.

Yapılan protokol kapsamında MUTSO üyeleri ve çalışanları ile birinci derece yakınlarına, Türk Dişhekimleri Birliğinin belirlemiş olduğu fiyat listesi üzerinde nakit ödemelerde yüzde 20, kredi kartı ile ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanıyor. İndirimden yararlanmak isteyen üyelerimizin  Oda kimlik kartı yada üyelik belgesini ibraz etmeleri yeterli olacak.

321

Haber görselleri