MUTSO AKREDİTASYON BAŞARISINDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ


TOBB akreditasyon siteminde MUTSO, 181 Ticaret ve Sanayi Odası içerisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Sertifika Töreni, 9 Eylül Cuma günü TOBB konferans salonunda gerçekleşti. Akreditasyon Sertifika törenine Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz ile 181 Ticaret ve Sanayi, 57 Ticaret, 12 Sanayi ve 2 Deniz Ticaret Odaları ile 113 Ticaret Borsası başkanı katıldı. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) yapılan denetleme sonrasında, TOBB’a bağlı 181 Ticaret ve Sanayi Odası arasında Türkiye üçüncüsü oldu ve gerçekleştirilen törende belgesini aldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada söz konusu sertifikanın oda ve borsaların verdiği hizmetin bir belgesi olduğunu söyledi. Akreditasyon denetim sürecini başarıyla tamamlayan 150 oda ve borsanın akreditasyon sertifikalarını alacağını ifade eden Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa temsilcilerinden bu belgelerini asmalarını rica etti.

MUTSO Türkiye Üçüncüsü

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) 2021 yılında belge yenileme denetimleri sonucunda başarı göstererek A Sınıfı Akreditasyon Sertifikası almaya hak kazanan MUTSO, son yapılan denetimler sonucunda 181 Ticaret ve Sanayi Odası arasında Türkiye 3’ncüsü olduğu açıklandı. MUTSO’nun plaketini Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehtap Şeniz Çahan, MUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Öcal, Mehmet Dişcigil, Mehmet Çahan, Genel Sekreter Mehmet Çüçen ve Meclis Üyeleri Pınar Canan Topuz, Zekai Çakmak, Cumhur Bişen, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz’un elinden aldılar.

MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, ‘’Türkiye üçüncülüğünün kazanılmasında emeği geçen tüm personelime ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

496

Haber görselleri