AUTOMECHANIKA DUBAI Fuarı Milli Katılım Organizasyonu hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan 27.12.2018 tarih ve 19538 sayılı yazıda, İstanbul Ticaret Odası’nın 20.12.2018 tarihli yazısına istinaden, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai Emirliği’nde, 10-12 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan AUTOMECHANIKA DUBAI 2019 Fuarı’nın Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

AUTOMECHANIKA DUBAI Fuarı’na milli iştirak katılım ücreti 3.000TL/m2 olarak belirlendiği ve Ticaret Bakanlığı’nın teşvik işlemlerinin bahsekonu oda tarafından takip edileceği iletilmektedir.

Söz konusu etkinliğe ilişkin detaylı bilgi için TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkânları/Yurt Dışı Etkinlikleri” bölümünden ulaşılabilmektedir.