SATIŞ VE PAZARLAMA EĞİTİMİ 11 EKİM 2018

SATIŞ VE PAZARLAMA EĞİTİMİ

Çağımızın ve ülkemizin rekabet koşulları göz önüne alındığında kurumların satış ve pazarlama politikalarını revize etmelerini gerektiği açık bir şekilde görülmektedir. Eskiden geçerli olan pazarlama teknikleri ve satış stratejileri günümüzde geçerliliğini yitirmiş olduğundan kurumlar  satış ve pazarlama konusunda donanımlı ve kendisini geliştirmiş personeli istihdam etmeyi hedeflemektedir. Günümüz koşullarında tüketicilerin daha bilinçli olması ile firmaların, gerçekleştridikleri pazarlama faaliyetlerini büyük dikkat ve profesyonellik içerisinde yürütmesi gerekmektedir. 11 Ekim 2018 tarihinde saat: 10.00-16.00 arasında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası’nda verilecek bu eğitimimiz ücretsiz olup eğitim sonrasında katılımcıya resmi bir katılım sertifikası verilecektir.

EĞİTİMİN ADI SATIŞ VE PAZARLAMA EĞİTİMİ
EĞİTİM YÖNTEMİ  Anlatım , Soru /Cevap
EĞİTİMİN İÇERİĞİ
  • Pazarlamaya Giriş
  • Temel Pazarlama Bilgisi ve Modern Pazarlama Anlayışı
  • Stratejik Pazarlama Yönetimi ve Pazarlama Planlaması
  • Etkin Satış Stratejileri
  • Satış Yönetiminde Müşteri İlişkileri
  • Satışta Etkin İletişim ve Teknikleri
KİMLER KATILMALI? ·         Satış konusunda bilgi sahibi olmak isteyen firma sahipleri,

·         Satış ve pazarlama konusunda uzmanlaşmak isteyenler,

·         Bölge Satış Temsilcileri ve Şube Satış Elemanları

·         Kariyerini Satış & Pazarlama alanında yapmayı hedefleyen yeni mezunlar

EĞİTİMİN SÜRESİ  10.00 -16.00  (6 saat)
EĞİTİM TARİHİ  11.10.2018
EĞİTİM YERİ  Muğla Ticaret ve Sanayi Odası – Meclis Toplantı Salonu
KONTENJAN  KONTENJANLARIMIZ SINIRLIDIR.

Nasıl Kayıt Olunur?

Eğitimlerimize online kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz

Online Kayıt

Detaylı bilgi için odamız ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Bilgileri: 0252 214 11 22 Dahili:171