AKREDİTASYON ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ


Diyarbakır’da ilki gerçekleştirilen TOBB Akreditasyon Çalıştayı 269 Oda/Borsa Genel Sekreterlerii ve Akreditasyon Sorumlularını bir araya getirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Çalıştayı 17-19 Ekim tarihlerinde Diyarbakır’da düzenlendi. Bu yıl ilki gerçekleştirilen çalıştayda, 269 Oda/Borsa Genel Sekreterleri ve Akreditasyon sorumlularını bir araya geldi.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) ev sahipliğinde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirilen çalıştaya, MUTSO Genel Sekreteri Mehmet Çüçen ve Akreditasyon Görevlisi Birsen Çiçek katıldı. 3 gün süren çalıştay, TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz ve ev sahibi Oda Borsa Başkanlarınca yapılan açılış konuşmaları ile başladı. Yoğun geçen çalıştayda 8 oturum gerçekleşti.

Çalıştayda bir konuşma yapan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, akreditasyon sistemine verilen önemi vurgulayarak, “Kendimizi devamlı yenilemek ve geliştirmek zorundayız. Kurumsal bir yapıya kavuşmalı, profesyonel şekilde çalışmalıyız. İşte akreditasyon sistemi bize bu konuda en iyi yol haritasıdır. TOBB yönetimi olarak bu işe verdiğimiz önemin bir göstergesi de sistemi ve kriterleri sürekli revize etmemiz. Daha objektif ve daha verimli olabilmek adına; denetimler, ziyaretler ve eğitimlere ayırdığımız kaynağı hep artırıyoruz. Sistemi devamlı geliştirip, daha iyi hale getiriyoruz” diye konuştu.

 

587

Haber görselleri