DALYAN 1250 KOŞUCUYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Dalyan Caretta Run’da, 1250 koşucu  3 ayrı parkurda yarıştı.

Her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasında gerçekleştirilen Dalyan Caretta Run Koşu Maratonu bu yıl dördüncü kez start verdi. Ortaca ilçesine bağlı Dalyan’da bu yıl 27 Ekim Pazar günü düzenlenen yarışa  1250 yarışmacı katıldı.

Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ortaca Belediyesi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği  (TÜRSAB) işbirliğinde gerçekleştirilen yarışmada MUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Deniz Dakikoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Selma Ünal ile Meclis Üyesi Pınar Canan Topuz hazır bulundu.

Saat 09.00’da Halk Koşusu ile başlayan yarışma 21 km, 14 km ve 5 km olmak üzere üç etapta gerçekleştirildi.

Üç etapta gerçekleştirilen yarışmanın sonunda, farklı kategorilerde dereceye giren kişilere düzenlenen ödül töreni ile plaketleri takdim edildi.

Yarışçıların ve yakınlarının Caretta Run için Dalyan’a geldiği hafta sonunda oteller ve pansiyonlar dolarken esnaf sezon sonunda yoğun bir hareketlilik yaşadı.