Ege Bölgesi Odaları Denizli'de Toplandı


Ege Bölgesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısı Denizli Ticaret Odası ev sahipliğinde bir araya geldi.

Denizli Ticaret Odası, 12’nci Ege Bölgesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısı dolayısıyla Ege Bölgesi’nden oda ve borsa temsilcilerini ağırladı. 12’nci Ege Bölgesi TOBB Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısı, Denizli Ticaret Odası ev sahipliğinde Pamukkale’de düzenlendi. Ege Bölgesi’nden oda ve borsaların meclis üyeleri, genel sekreterleri ve akreditasyon sorumlularından oluşan 55 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıya Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) adına, Genel Sekreter Mehmet Çüçen katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Oda ve borsaların bugün gelinen noktada, Türkiye’nin sosyo-ekonomik yapısı içinde önemli birer bilgi üretim ve danışma merkezleri olduğuna dikkat çekti. Başkan Özer, bölge kurumlarının gerçekleştirdiği bilgi paylaşım toplantılarını önemsediklerini belirterek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak oda ve borsaların etkin ve verimli çalışmaları konusunda her türlü destek ve katkıyı verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini sözlerine ekledi. Yapılan açılış konuşması sonrasında toplantı gündemine geçildi. Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Ali İhsan Bozkurt’un ergonomi eğitimi ve Dr. Turgay Sehil’in Denizli’nin termal sağlık sektörü hakkında bilgi vermesinin ardından akreditasyon kriterleri gözden geçirildi ve oda/borsaların iyi uygulama sunumları yapıldı.

1022