KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE

MUTSO, üye eğitimlerinin yanı sıra bu kez toplumun en büyük sorunu haline gelen kadına yönelik şiddetin mücadelesi noktasında bir seminer düzenledi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) üye eğitimlerinin yanı sıra bu kez toplumun en büyük sorunlarından biri haline gelen kadına yönelik şiddetle mücadeleye önem verdi. Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile MUTSO işbirliğinde 17 Eylül Salı günü düzenlenen seminerde Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli Psikolog İrfan Küçük tarafından şiddet türleri, şiddetin nedenleri, tanımı, çözüm yöntemleri hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Eğitim, 25 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 14.00’te MUTSO’nun Datça, Ortaca ve Yatağan temsilciliklerinde eş zamanlı olarak devam edecek.