MECLİS DİVANINDAN VALİ TAVLI’YA ZİYARET


MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve Meclis Divanı, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Meclis Başkan Yardımcıları Miraç Cin, Deniz Dakikoğlu ve Ali Çorlu, Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 3 Kasım Salı  günü gerçekleştirilen ziyarette, Tüm dünyayı saran pandemi nedeniyle ziyaret için hayatın biraz daha normalleşmesini beklediklerini ifade eden Meclis Başkanı Özcan, Vali Tavlı’ya Odanın yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Muğla Valiliği görevi öncesinde Çanakkale Valisi olarak görev yapan Vali Orhan Tavlı, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi: “Çanakkale de Muğla gibi bir turizm kentiydi. Ancak Muğla turizm dışında da potansiyeli çok yüksek bir il. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu potansiyellerin değerlendirilmesi noktasında yapacağınız her çalışmaya destek vermeye hazırız.”

MUTSO heyeti ziyarette, MUTSO tarafından coğrafi işareti alınan ve markalaşma çalışmaları süren ürünler ile Yatağan’da hayata geçirilen MUTSO Zeytinpark’ın kuruluş amacı ve hizmetleri kapsamında da Vali Tavlı’ya bilgi verdi.

629

Haber görselleri