MENTEŞE VE ULALI ÜYELER İFTARDA BULUŞTU


MUTSO Mübarek Ramazan-ı Şerif vesilesi ile tüm üyeleri ile bir araya geliyor. Menteşe ve Ulalı üyeler için düzenlenen iftar yemeğinde 600’ün üzerinde üye yer aldı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetimi, Oda üyeleri ile bir araya geliyor. Mübarek Ramazan ayı vesilesi ile Muğla ilçelerinde iftar yemekleri veren MUTSO, 23 Haziran Çarşamba akşamı merkez ilçe Menteşe’de iftar yemeği organize etti. MUTSO Meclis Başkanı Şükrü Altınay ve Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde Menteşeli ve Ulalı başta olmak üzere İlçe Odalar ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları ile Genel Sekreterleri, MUTSO personeli ve basın temsilcileri katıldı.

Müftü Yardımcısı Hüseyin Küçükoğlu’nun dualarıyla başlayan iftar yemeğine, 600’ün üzerinde katılım sağlandı. Yemeğin ardından bir konuşma gerçekleştiren MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş: “İçinde bulunduğumuz 11 ayın sultanı mübarek Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Daha önce pek çok kez çeşitli vesilelerle bir araya geldik. Ancak bugün ki bu yoğun katılım ile birlik beraberliğimizi, dayanışmamızı gözler önüne serdiniz. Ben öncelikle bu vesile ile teşekkür ediyorum. Bana göre yemekler bahane. Böyle bir günde hatırlanmak ve bir arada olmak daha önemli. Ramazan ayının ülkemize huzur birlik beraberlik getirmesini temenni ediyorum. Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Bu dönemde birlik beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece ülkemiz, mutlaka düzlüğe çıkacak, bugünleri de atlatacaktır diye düşünüyorum. Mübarek Ramazan ayının tekrar hepimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

1712

Haber görselleri