MUĞLALI KURUMLAR ANKARA’DA İLİMİZİ TANITTI


MUTSO, Ankara’da düzenlenen Turizm Fuarına katılarak, alternatif turizm projesi Karia Yolu başta olmak üzere, Muğla’nın tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtımına katkı sağladı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), 23-26 Mart tarihlerinde Ankara ATO Congresium’da düzenlenen Turizm Fuarında yerini aldı. MUTSO’nun hayata geçirdiği alternatif turizm projelerinden Karia Yolu başta olmak üzere, ilin bir bütün olarak tanıtılmasına katkı sağlayan MUTSO, Muğla’da tatil planlayan kişilere de Muğla’da yapılabilecek alternatif şeyleri aktararak bilgi verdi. Turizm Fuarında MUTSO adına, Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Tuncer ve MUTSO personelleri Gamze Avcı ve Gizem Göktaş yer aldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ortaca Belediyesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Marmaris Ticaret Odası ve Milas Ticaret ve Sanayi Odasının da katılım sağladığı fuarda Muğla’nın tanıtımı için başarılı görüşmeler sağlandı.

Fuarda, fuara katılımcı olan diğer iller ile görüşmeler yapılarak davetler gerçekleştirildi. Tatil planlaması yapmak isteyen Ankaralılarla görüşülerek, Muğla’nın hangi ilçelerinde hangi olanakların mevcut olduğu ve deniz kum güneş dışında Muğla’da yapılabilecek faaliyetler anlatıldı. Fuara katılım sağlayan sporcu ve doğa severlere Karia Yolunda yürüyüş anlatılarak rotanın tanıtımına katkı sağlandı.

977

Haber görselleri