MUTSO EĞİTİMLERİNE YENİLERİNİ EKLİYOR


MUTSO Üye eğitimleri kapsamında, Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi ve Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonuyla ‘Kendine Hoşgeldin’ Reiki Eğitimi düzenlendi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) üye eğitimleri kapsamında farklı alanlara yönelik eğitimler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda 19 Eylül Çarşamba günü iki farklı eğitim düzenleyen MUTSO,  pek çok üyeye ve vatandaşa ev sahipliği yaptı.

Öncelikle MUTSO Akademi aracılığıyla MSKÜ Öğretim Görevlisi Kemal Yüce Kutucuoğlu tarafından Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi verildi. Eğitimde, ‘Çağdaş İnsan Kaynakları (İK) Yönetimi Uygulamalarına Genel Bakış, İş Stratejisi Nedir, Nasıl Geliştirilir? Stratejik Yönetim Nedir?, Geleneksel Organizasyonlardaki İK Problemleri Nelerdir?, İnsan Kaynakları Yönetimi ve İş Stratejileri Arasındaki Bağ Nedir, Nasıl Kurulur?, Çalışan-İş Uyumu, Çalışan – İşletme Uyumu Konuları Nasıl Çözülür?, İş Hedefleri ile Uyumlu Performans Yönetimi Nasıl Sağlanır?, Takdir ve Ödüllendirme Mekanizmaları ve İşgören Motivasyonu İlişkisi Nasıl Kurulur?’ konuları işlendi.

Sonrasında ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne bağlı olarak faaliyetlerde bulunan Kadın Girişimciler İl Kurulu (KGK) tarafından MUTSO ev sahipliğinde genel katılıma açık olarak Reiki Semineri verildi. Reiki Master Özlem Demir eğitmenliğinde ‘Kendine Hoşgeldin’ adlı seminere KGK Başkanı Öğretim Görevlisi Dr. Aslı Karataş, seminerde yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Bugüne kadar çok eğitim verdik, kendim de eğitimciyim. Çok fazla bu sahneye ve platforma çıktım fakat bugün farklı bir heyecan duyuyorum. Bence kendinize çok güzel bir hediye verdiniz bu seminere katılarak. Enerjisine hayran olduğum hayatımın dönüm noktalarını birlikte yaşadığımız, önemli kararlar alırken kendiliğinden evrenin kapılarını açtığı hem kariyer anlamında hem manevi anlamda yükselişler yaşadım kendisinin tuttuğu ışıkla. Umarım sizlerin de kalbine, hayatına, gönlüne ama hepsinden önemlisi ruhunuza ışık bugün yansıyacak.  Ben bazen şöyle derim. Bu kapı açıldığında bu enerji karşı tarafa geçer. Umarım sizin içinde bu bugün mümkün olur. Bu birazda inanç meselesi. Bu ışığın size yansıdığı bir akşam geçirmeniz dileğiyle” dedi.

Ardından bir konuşma gerçekleştiren Reiki eğitmeni Özlem Demir ise şunları kaydetti: “Muğla’ ya aşağı yukarı üç yıldır geliyorum. Ben Reiki öğretmeniyim. Her şeyden önce mektepli değilim ben bir alaylıyım.” diyerek  kendisi tanıttı. Ardından ‘Reiki’yi Anla, Hisset ve Yaşa’ düsturuyla eğitimi gerçekleştirdi.

653

Haber görselleri