MUTSO HEYETİNDEN TUĞGENERAL TOPÇU’YA ZİYARET


MUTSO heyeti,  Muğla İl Jandarma Komutanlığına atanan Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) heyeti geçtiğimiz Ağustos ayında Resmi Gazetede yayınlanan kararname ile Muğla İl Jandarma Komutanlığına atanan Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 5 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyarette, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sedat Tuncer ve Mustafa Murat Can, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Öcal, Selma Ünal, Yusuf Kayacık, Mehmet Çahan ile Kadir Sevim hazır bulundu. Ziyarette Tuğgeneral Topçu’ya MUTSO tarafından coğrafi işareti alınan ürünler hediye edildi.

Topçu’ya yeni görev yerinde başarılar dileyen MUTSO Başkanı Ercan, oda hakkında kısaca bilgilendirme yaparak “Odamız 1884 yılında kuruldu. Datça, Dalaman, Köyceğiz, Ortaca, Ula, Kavaklıdere, Yatağan ve Menteşe olmak üzere 8 ilçemizdeki tüccarların, iş adamlarının, sanayicilerin odasıyız. Yönetim Kurulunda 11 kişiyiz. 49 Meclis Üyemiz var. Her sektörden üyemiz var. Datça, Ortaca ve Yatağan ilçelerimiz de temsilciliklerimiz var.” ifadelerine yer verdi.

Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti.

748

Haber görselleri