MUTSO ÜYE ZİYARETLERİNE YENİDEN BAŞLADI

MUTSO Heyeti tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebi ile ara verilen üye ziyaretlerine başladı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) heyeti tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebi ile ara verilen üye ziyaretlerine yeniden başladı. Odamız Stratejik Planı ve akreditasyon çalışmaları kapsamında düzenli olarak gerçekleştirilen üye ziyaretlerine Covid-19 salgını sebebi ile ara verilmişti. Normalleşme sürecine girdiğimiz bugünlerde salgın tedbirlerine dikkat ederek ve kurallara uyarak üye ziyaretlerine yeniden başlandı. 12 Mayıs Salı günü gerçekleştirilen ziyaretlerde, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Öcal, Mehmet Dişcigil, Mehmet Çahan üyelerle bir araya gelerek salgın sürecinde üyelerin yaşadığı sorunları dinleyerek çözüm önerilerini değerlendirdi.

Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Mustafa Ercan, “Covid-19 pandemisinin üyelerimize olan etkilerini en aza indirebilmek için sürecin başından beri çok ciddi anlamda çalışmalarımız oldu. Biz Muğla Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu dönemde seferberlik ilan ettik. Bir takım acil eylem planları oluşturduk ve harekete geçtik. Sosyal mesafe kuralları, sokağa çıkma kısıtlaması ve seyahat engelleri gibi sebeplerden ötürü iletişimin aksamaması ve üyelerimizin bize en hızlı şekilde ulaşılabilmesi için acil Whatsapp (0533 931 73 50) destek hattını hayata geçirdik. Tüm iletişim kanallarımıza, web sitemiz üzerinden online destek hattı, sosyal medya hesaplarımız, oda telefonlarımızdan iletilen sorunları tek tek not ederek yapılması gerekenlerle ilgili yönetim kurulumuz ile birlikte çalışmalarda bulunduk. Tabi bu süreç hem sosyal hem de ekonomik hayatımızı derinden etkilemiştir. Normalleşmeye adım attığımız ilk günlerde biz de Odamız olarak üyelerimizin yanında olmak ve yerlerinde destek olmak istedik. Biz Oda olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Üyelerimizin her zaman yanındayız. Son günlerde yapılan açıklamalar umut verici nitelikte. Dileriz bu süreci en kısa sürede atlatıp çalıştığımız, ürettiğimiz günlere bir an önce geri dönelim. Havaların ısındığı bu günlerde tedbiri elden bırakmamamız gerektiğini ve salgın başladığı zamandaki gibi dikkat etmemiz gerektiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum.” dedi.