PROTOKOL ZİYARETLERİ SÜRÜYOR


 MUTSO Heyeti, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi, Ula Belediyesi ve Ula Kaymakamlığına ziyaretler gerçekleştirdi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) heyeti, Menteşe ve Ula’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Tuncer, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Dişcigil, Ömer Öcal, Kadir Sevim, Yusuf Kayacık, Mustafa Karataş ve Meclis Üyesi Mehmet Aras, 14 Mayıs Salı günü Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya, Ula Kaymakamı Baha Başçelik, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerin ilk durağı Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya oldu. MUTSO heyeti öncelikle 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen Başkan Akkaya’ya başarılar diledi. Odanın tarihi ve faaliyetleri kapsamında kısaca açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Ula’nın, Odanın faaliyet alanında bulunan sekiz ilçe arasında yer aldığını, bu kapsamda turizmin ilimizde bütün bir yıla yayılması amacıyla yapılması planlanan her projeye destek vermekten, paydaş olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Başkan Akkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görev süresince, Ula’nın sosyal ve kültürel gelişimi başta olmak üzere, ilçenin kalkınması adına planladıkları projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

MUTSO heyeti sonrasında Ula Kaymakamı Baha Başçelik’i ziyaret etti. Odanın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Başçelik, MUTSO’nun Karia Yolu projesini ilin alternatif turizm potansiyeline katkısı açısından çok önemli bulduğunu, bisikletler diyarı olarak bilinen Ula’nın, ulaşımda bisiklet kullanımını çoğaltmak adına yeni bisiklet güzergahlarıyla geliştirilmesi gerekliliğini ifade etti. Konuya ilişkin yapılabilecek projeler ve oluşturulabilecek yeni güzergahlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ula Kaymakamlığının ardından, 31 Mart yerel seçimlerinde, yeniden belediye başkanlığı görevine seçilen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret eden MUTSO heyeti, kendisine başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Gümüş, Menteşe için birlikte çalışmanın ve birlikte üretmenin önemine dikkat çekti. Odanın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Ercan, Menteşe ve köylerinin bilinirliğinin artması amacıyla bir tema oluşturulması gerektiğine vurgu yaparak, “Üyemize dokunacak, üyemize fayda sağlayacak her projeye destek vermeye hazırız.” dedi.

Son olarak Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret eden MUTSO heyeti, Başkan Gürün’e yeniden göreve seçilmesi nedeniyle tebrik ederek başarılar diledi. Başkan Ercan, Büyükşehir Belediyesinin bölgemizde yapacağı yatırımlarda, sanayici ve esnaf adına katkıda bulunmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Yapılan ve hali hazırda yapılması planlanan projeler hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, MUTSO heyetinin sorularına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ziyaret, merkez ilçe Menteşe ve Odanın faaliyet alanı içerisinde bulunan ilçelerde yapılması planlanan çalışmalar kapsamında yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.

720

Haber görselleri