Şehit Ziya İlhan Dağdaş MTAL Öğrencilerinden MUTSO'ya Ziyaret

2019 yılında imzalanan protokol ile Odamızın hamiliğine verilen Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hamit İzdaş, Alan Şefi Süreyya Meşeli, proje koordinatörü Ali Uzun ile 22-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Fuarı TEKNOFEST’e okul atölyelerinde imal edilen ‘Gale48’ aracı ile ‘Elektrikli Araçlar’ kategorisinde katılım sağlayan ve ‘Jüri Özel Ödülü’ alan öğrenciler Odamızı ziyaret etti. Öğrencileri Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, Muğla Ticaret Borsası Başkanı Hurşit Öztürk ile Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kayacık ağırladı. Başkan Ercan Jüri Özel Ödülünü alan tüm öğrencileri ve emeği geçen öğretmenleri tebrik etti. Ziyarette öğrencilere MUTSO tarafından tablet hediye edildi.