ŞEVİKOĞLU PAZARLAMA GIDA TEKSTİL VE TİC. LTD. ŞTİ.- AİLE ANAYASASI DANIŞMANLIĞI PROJESİ

Stratejik Ortağımız Türev Yönetim Danışmanlığı ile birlikte ortaklığımız kapsamında bölgemizdeki ilk yönetim danışmanlığı projemiz başladı. Muğla’nın köklü şirketlerinden olan ve 30 şubesiyle faaliyet gösteren Şevikoğlu Pazarlama Gıda Tekstil ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde aile anayasası danışmanlığı hizmeti verilecektir. 1,5 yıl sürecek danışmanlık projesinde aile anayasası hazırlama, aile anayasasının sürdürülebilirliğini sağlama, üst kurul oluşturma ve kuşak yetiştirme çalışmaları yapılacaktır.
Danışmanlık Projesi, Türev Danışmanlık Grup Başkanı ve Stratejik Yapılandırma Danışmanı Bülent Orta liderliğinde ilerlemektedir. Projenin ilk çalışma toplantısına, Türev Danışmanlık Grup Başkanı, Şevikoğlu Pazarlama Gıda Tekstil ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve 2’nci Kuşak Yöneticileri katıldı.
MUTSO Akademi ve Türev Yönetim Danışmanlığı işbirliği içerisinde Muğla Bölgesi’ndeki üyelerimize #yaşamsalçözümler üretmeye devam.