ULAŞTIRMADA YAŞANAN SORUNLAR ANLATILDI


MUTSO ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma ve Koordinasyon Daire Başkanlığı işbirliğinde bir toplantı düzenlenerek ulaştırma/taşımacılık sektörlerinin sorunları görüşüldü.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma ve Koordinasyon Daire Başkanlığı iş birliğinde 24 Aralık Salı günü MUTSO Hizmet binasında istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya,  MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Daire Başkanı Emre Tümer, MUTTAŞ Genel Müdürü Mehmet Erdinç, Trafik Şube Müdürü İlker Arslan, Planlama Şube Müdürü Serdal Argen, Toplu Kara Taşımacılığı Şube Müdürü Selçuk Ercan, UKOME Şube Müdürü Faruk Velioğlu, UKOME Şube Müdürlüğü Personeli Makine Mühendisi Ali İlçin, Deniz ve Kıyı Tesisleri Şube Müdürlüğü Personeli Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisi Cem Hodoglugil ile MUTSO meclis ve oda üyeleri katıldı.

Düzenlenen toplantıda, bölgede yaşanan ulaşım sorunları ve taşımacılık sektöründe yaşanan sıkıntılar dile getirildi. Bu sıkıntıların mevcudiyetteki sebepleri, hali hazırda yapılan çalışmalar ve planlanması gereken çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

726

Haber görselleri