YENİGÜN GAZETESİ ERCAN’I ZİYARET ETTİ


Muğla Yenigün Gazetesi MUTSO Başkanı Mustafa Ercan’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Muğla’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Yenigün Gazetesi ve ve Matbaacılık İmtiyaz Sahibi Berkay Tokuç Bayrak ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Kazım Tokuç, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nı ziyaret etti. 24 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyarette Berkay Tokuç Bayrak ve Kazım Tokuç’u, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ağırladı.

MUTSO olarak her sektörle yakından ilgilendiklerini ve basın sektörü için de desteklerini sürdürdüklerini ifade eden Başkan Ercan şunları kaydetti: “MUTSO olarak, yaklaşık 2 yıldır her gün, Muğla’da yayınlanan her gazeteden 15 adet satın alıyoruz. Bu destek gazetelerimiz için maddi açıdan küçük olabilir ancak asıl niyetimiz bu uygulamanın diğer kuruluşlar tarafından da örnek alınmasıydı. Bu kapsamda desteğimizi sürdüreceğiz. Ayrıca kağıt fiyatlarındaki artışı göz önünde bulundurarak bizde gazetelere verdiğimiz ilan fiyatlarımızı yükselttik. Bunların dışında sektörünüze yönelik talepleriniz olursa, elbirliği ile destek olmaya hazırız.”

Ziyarette güncel ekonomik durumlar ile Muğla’nın sektörlerine ve esnaflarına yönelik sorunlara ve yapılan çalışmalar kapsamında fikir alışverişinde bulunuldu.

1452

Haber görselleri